Támogatóink:

Partnereink:

Online Előadó-Művészeti Jogi és Gazdasági Tanácsadó Szolgálat
MaNNa Tudástár

Tanácsadó szolgálatunkkal az előadó-művészeti szférában működő alkotó- és előadóművészek, valamint szervezetek munkáját igyekszünk támogatni. A társulatok háttérintézményeként, alkotók vezetésével működő civil szervezetek, nonprofit társaságok segítése érdekében hoztuk létre az előadó-művészeti jogsegélyszolgálatot.

Kiknek ajánljuk a tanácsadó szolgáltatásunkat?
Szervezeteknek,akiknek a hatályos törvények, rendeletek és útmutatók alapján kell működniük, gazdálkodniuk és pályázniuk.
Érdekképviseleti szerveknek, akiknek tevékenységük során szükségük van jogi és gazdasági szaktanácsadásra.
Színészeknek, egyéni alkotóknak, akik szeretnék értelmezni szerződéseiket, szeretnének tisztában lenni saját jogaikkal és kötelezettségeikkel.
Az előadó-művészeti területen munkálkodóknak, aki nem tudnak eligazodni a bonyolult jogi, adózási, gazdálkodási folyamatok útvesztőiben.

Kérdéseit a tanacsadas@mannaegyesulet.hu email címre várjuk.

Az első levél egyúttal regisztráció a szolgáltatás igénybevételéhez, ezért kérjük, levelében adja meg

szervezet esetén:
  • nevét
  • az előadó-művészeti szervezet nevét,
  • nyilvántartási számát (regisztrált szervezet esetében)
  • emailcímét és
  • telefonszámát.
  • magánszemélyek esetében:
  • nevét,
  • címét és
  • elérhetőségeket, illetve
  • annak a szervezetnek, társulatnak, formációnak a megjelölését ahol alkotóként, közreműködőként tevékenykedik.

• A kérdéseket először mindenképpen írásban kérjük elküldeni - ezután természetesen van lehetőség a telefonos és személyes tanácsadásra is.

Jogszabályok Ügyleírások   Hasznos linkek   Hírlevelek