Manna Kulturális Egyesület   


A világ utolsó csücskében, a Szurokfekete tenger hetvenhetedik szigetén akkora a sötétség, hogy kardot lehet akasztani rá... Itt raboskodik a világ legszebb lánya, akit a Világot Járó Gonosz Boszorkány rabolt el. Világszépének napközben a sötét mocsárban kell dolgoznia a rettenetes Mocsárpribék felügyelete alatt, aki éjszakára nádszálbörtönbe zárja...

Litvai Nelli a Neptun Brigád felkérésére az ismert népmese alapján készítette el szerzői adaptációját - vagyis 2009-ben egy új mese született.


5 ves kor felett ajnljuk

Kirlyfi: Vass Gyrgy/Chovn Gbor
Vilgszpe: Fodor Annamria
Nvr, Macska, Hajnal, Haramia: lfi Kata /Cseh Judit
Dadus, regasszony, Srkny, Haramia, Farkas: Molnr Erika
Fak Lovacska, majd Villm, a csdr, Idsebb kirlyfi: Kvesdi Lszl
Kirly, Tuds, Farkas, Mocsrpribk, Taljn: Ficzere Bla
Szolgllny, Csillag: Placsk Emese, Gspr Anna /Balassa Jusztina
Zenszek: Wittek Bla, Bartus Jnos /Kirly Tams / Gerly Tams

Dramaturg, dalszvegek: Dur Gbor
Zene: Wittek Bla
Dszlet: Huszr Andrea
Jelmez: Kovcs Andrea
Koreogrfia: Horgas dm
Rendezasszisztens: Baksa Mercdesz
Produkcis vezet: Gspr Anna
Rendez: Baksa Imre
TARTALOM

A vilg utols cscskben, a Szurokfekete tenger hetvenhetedik szigetn akkora a sttsg, hogy kardot lehet akasztani r Itt raboskodik a vilg legszebb lnya, akit a Vilgot Jr Gonosz Boszorkny rabolt el. Vilgszpnek napkzben a stt mocsrban kell dolgoznia a rettenetes Mocsrpribk felgyelete alatt, aki jszakra ndszlbrtnbe zrja. Vilgszpe folyton arrl brndozik, hogy valaki majd megszabadtja, m a vigasztalan, stt napok egyre csak telnek. Aztn egy tvoli kirlysgbl vgre elindul egy kirlyfi, hogy kiszabadtsa a ndba zrt szpsget s legyzze a Gonoszt. A kirlyfi eltt hossz t ll - a fld kapujba s a nap pitvarba is el kell majd mennie -, m ez az utazs rengeteg veszlyt tartogat. Vajon le tudja majd kzdeni az elbe kerl akadlyokat? Vajon a srkny, a farkasok vagy a Mocsrpribk nem lesznek-e ersebbek nla? Vajon sikerl majd Vilgszpt kiszabadtania a ndbrtnbl?

Litvai Nelli a Neptun Brigd felkrsre az ismert npmese alapjn ksztette el szerzi adaptcijt - vagyis 2009-ben egy j mese szletett.
Manna Kulturális Egyesület - 1155 Budapest, Bulcsú utca 44. - +36 70 4252 868. - info@mannaegyesulet.hu
adószám: 18196944-2-42 - bankszámlaszám: 10409015-50504849-48481006