Bakos va, a lpcshzban dzsoggol nyugdjas asszonysg klns vendgeket fogad. Fiatal pr llt be hozz, mr tudjuk: gi kldttek, akik hallos megbzatssal jttek. Nemsokra, mint a clszemly gyermekei bukkannak fel, ntudatos lnyka - depresszv anymasszony katonja. Kro Balzs aztn leszbikus vonzalm temeti gyintzknt is remekel, a fantasztikus kisugrzs Guary Alexandra pedig egy ktgyermekes tuzolt-hlgy pards emberment akcijban is bizonytja kivteles kpessgeit. A szereplk nha eltnnek Erdei Ildik Virg piros ldcskiban, hogy ksbb j alakban jelenjenek meg. A cselekmny fondorlatos fordulatai alig kvethetek a norml dramaturgihoz szokott nzknek, Kiss Mrton mr a Rcz Vivien Projekt-ben virtuz affinitst mutatott az extrm csavarok tekintetben, tobzd fantzija ebben a nagyszer munkban mg klnlegesebb varicikra ksztette. Nem lhetjk le a pon(oka)t, legtbbjk teljes megfejtse is csak otthoni, tisztz tprengsek, beszlgetsek utn sikerlt.

a fotókat készítette: Puskel Zsolt