Manna Kulturális Egyesület   


Sergi Belbel darabjában ismét a kapcsolatok összetett érzelmi hálóját vizsgálja. De a katalán szerző ezúttal nem elégszik meg a kimondatlan és elfojtott lelki rétegek felpiszkálásával, hanem szürreális feketekomédiában bontja meg a valóságot...


ARHV PRODUKCI

Szereplk:
Marc: Huszr Zsolt
Johanna: Szab Mrta
Bruno: Kvesdi Lszl
Marta: Cseh Judit

Fordt: Bakucz Dra
Dszlet: Kovcs Andrea
Dramaturg: Dur Gbor, Sz. Deme Lszl
Zene: Barna Balzs

Rendez: Baksa Imre
Rendez munkatrsa: Lippai Krisztina
Produkcis vezet: Gspr Anna
TARTALOM

"Valami trtnhetett velk Toszknban, legalbbis Marckal biztos... Amikor szinte mindent elrtl az letben, amikor mr mindened megvan, s gy rzed, a cscsra rtl, az egyben borzasztan veszlyes is, mert tl sok idd marad gondolkodni: Honnan jttem? Hol vagyok? Hov tartok? s egyltaln: mi rtelme az letemnek? Megri tovbb folytatni? s ha vget vetnk ennek az egsznek?" (Bruno)

Sergi Belbel darabjban ismt a kapcsolatok sszetett rzelmi hljt vizsglja. De a kataln szerz ezttal nem elgszik meg a kimondatlan s elfojtott lelki rtegek felpiszklsval, hanem szrrelis feketekomdiban bontja meg a valsgot. Mi egy bomlott agy szlemnye s mi a realits? Hogyan srzhet Marc egy brban miutn fejbe lttk? Ki zenget Johannnak? Mit tancsol Bruno a tlvilgrl? Ezekrl s mindennapi szorongsainkrl mesl a Neptun Brigd, mikzben jra s jra megcsrren egy titokzatos telefon.
Manna Kulturális Egyesület - 1155 Budapest, Bulcsú utca 44. - +36 70 4252 868. - info@mannaegyesulet.hu
adószám: 18196944-2-42 - bankszámlaszám: 10409015-50504849-48481006