"Mi lesz ha nagy leszek?" címmel dolgozatokat írattam Pest különböző iskoláiban 6-16 éves korig. Kiváncsi voltam, hogy lehet dokumentumokat felhasználva színházat csinálni úgy, hogy az szórakoztató legyen, s közben beszélni tudjunk arról hogy Mi van ha nagyok vagyunk? (Pelsőczy Réka)

ARHV PRODUKCI

Eladjk:
Vass Gyrgy
Bnki Gergely
Bodor Johanna
Botos va
Elek Ferenc
Fodor Annamria
Gspr Anna
Sipos Veronika
Szamosi Zsfia

Ltvny: Pelsczy Rka, Cziegler Balzs
Jelmeztervez: Nagy Fruzsina
Mozgs: Bodor Johanna
Dramaturg: Galambos Gbor
Zenei munkatrs: Ers Csaba
Zenei szerkeszt: Vajdai Vilmos
Vide: Bernthy Zsigmond
Fny: Balzs Krisztin
Hang: Pokorni Attila

"Mi lesz ha nagy leszek?" cmmel dolgozatokat rattam Pest klnbz iskoliban 6-16 ves korig. Kivncsi voltam, hogy lehet dokumentumokat felhasznlva sznhzat csinlni gy, hogy az szrakoztat legyen, s kzben beszlni tudjunk arrl hogy Mi van ha nagyok vagyunk? (Pelsczy Rka)

"Szinte tapinthat az az rm, nekibuzduls, amellyel az elads kszlt. Eredeti, gyerekek ltal rt szvegeket hasznltak fl hozz. Felnttek mondjk gyerkck elkpzelseit, vgykpeit arrl, hogyan is kpzelik az letet. Ltszik persze, hny vesek, de kzben bizonyos gyermeki hangslyokat, gesztusokat hasznlnak, s ez sajtos ellentmondsba kerl felntt voltukkal. A csemetk elkpzelsei viszont nagyon is tkrzik a felnttek gyakran meglehetsen kzhelyes, mskor irrelis, a fantazmagrik kategrijba tartoz vgyait. gy igen j grbe tkrt adnak arrl a vilgrl, amelyben lnk. A bejutsrt kzelharcot folytat publikum szinte msodpercenknt nagyokat hahotzik, de nha elszorul a torka." (Bta Gbor)