Kálloy Molnár Péter Hrutka Róberttel készített, második nagylemezének dalai hangzanak el a Pesti Álom koncerten.

Klloy Molnr Pter s Hrutka Rbert koncertje

Klloy Molnr Pter Hrutka Rberttel ksztett, msodik nagylemeznek dalai hangzanak el a Pesti lom koncerten. A koncert tvzi a zenei s sznhzi lmnyeket, a mvsz mesl, provokl, anekdotzik a dalok kztt, ami a manapsg oly npszer stand-up comedy vilgt idzi. Egy biztos Klloy igazn j hangulatot tud teremteni a dalaival s a szvegeivel egyarnt. Klloy Molnr Pter sokoldal mvsz, akit a sznhzi s filmbeli szerepei tettek ismertt, de rendezknt, s - immr tbb ktetes - kltknt, st mr zenszknt is szmon tartjk. Minden terleten egyedit, egynit alkot s ktsgtelenl sikeres. Tavaly adta ki els lemezt, A n utn cmmel. A dalokat maga szerezte, szvegezte, a hangszerelst s produceri munkt Hrutka Rbert vllalta. Klloy otthonosan mozog blues, jazz, rock, de mg az alternatv zene vilgban is. Dalai tletesek, lraiak, humorosak, szrakoztatak, de akik a Hrutka-fle hangzsvilgot keresik, azok sem fognak csaldottan hazamenni a koncertrl.

Klloy legjabb szmait hsges zensztrsaival, Dely Domonkossal (thangszerek), Kalmus Felicinnnal (csell) s termszetesen az alkottrs Hrutka Rberttel adja el.