Kalandos lzens mesejtk

Rendezasszisztens: Ss Eszter
Produkcis vezet: Gspr Anna

Rendez: Baksa Imre

Az agg, sok harcot megjrt Viharszv Rosk kirly egyik szeme folyton sr, mert mindhrom fit semmirekellnek tartja, a msik meg folyton nevet, mert rgi bartjra gondol, aki azt grte neki, hogy eljn hozz Napkeletrl, hogy egytt ljk le utols veiket. A vitz bart azonban addig nem jhet, mg a pokol katonit le nem gyzte... A kirlyfiak, hogy apjuk megbecslst elnyerjk, sorban elindulnak, hogy visszahozzk a napkeleti bartot. A feladat azonban nehz, szinte lehetetlen: csak annak sikerlhet, aki vllalja a hossz, veszlyekkel teli utat, aki nem retten meg a flelmetes teremtmnyektl, aki elg btor s ers ehhez az emberfeletti kalandhoz. Vajon melyik finak fog sikerlni, ha sikerl egyltaln? Barknak, a legidsebb fivrnek? Vagy Rafknak, a kzps btynak? Esetleg Mirknak, a legkisebb finak, aki mg az istllt takartja, hsi kzdelmekrl brndozik? Vajon fog-e mg Viharszv Rosk kirly mindkt szeme nevetni?