Manna Kulturális Egyesület   


Egy fiatal fiú mesél a gondolatairól, érzéseirol, a családjával lévo ellentmondásos kapcsolatáról, és arról, hogyan kezdett drogozni, s milyen kínlódások árán sikerült leszoknia. És egy apa, aki mindezt végignézi, hallgatja és éli. Párbeszédek és belso monológok, humoros és keseru helyzetek az élet rendhagyó sorsfordulatai közé ékelve. Hol csúszhatnak el a szándékok? Miért választjuk a "könnyebb" utat, ha úgy érezzük, az életünk zsákutcába ért?
Eladjk:
Kovcs Krisztin
Scherer Pter
TARTALOM

Van elvons s van hidegrzs s htfjs s fogfjs s fejfjs s a lbad fj s minden fj, aztn van drogambulancia, van rivotril, van depridol, meg recept, meg altat, meg nyugtat, meg megnyugtat... s nincs pnz, nincs kocsi, nincs ruha, nincs n, nincs nyr, nincs telefon, nincs laks s nincs llegzet, nincs pihens, nincs meglls s nincs segtsg, s nincs esly s nincs isten s sem ember, s nincs anya s nincs apa s nincs testvr s nincs remny...

Az elads szvegknyve kbtszerfggsgkrl vall emberek szemlyes dokumentumai valamit alkotk rsai alapjn kszlt az eladsban elhangzik rszlet Gll Szabolcs Balzs: Szraz ltnk fekete napjai cm knyvbl.
Manna Kulturális Egyesület - 1155 Budapest, Bulcsú utca 44. - +36 70 4252 868. - info@mannaegyesulet.hu
adószám: 18196944-2-42 - bankszámlaszám: 10409015-50504849-48481006