Manna Kulturális Egyesület   


Négy pályázó - három férfi és egy nő - felvételi beszélgetésre érkezik egy multinacionális vállalathoz, ahol kereskedelmi igazgatót keresnek. A korábbi szűrőkön már átjutottak - ez lesz az utolsó megmérettetés. A jelentkezőknek azonban a hagyományos interjú helyett meglehetősen szokatlan feladatokat kell megoldaniuk, melyek egyre bizarrabb és feszültebb helyzeteket teremtenek...
Szereplk:
Ferran: Feny Ivn
Merce: Botos va
Enric: Ficzere Bla
Carlos: Vass Gyrgy

Dramaturg: Dur Gbor
Zenei munkatrs: Wittek Bla
Dszlet: Huszr Andrea
Jelmez: Kovcs Andrea
Rendez: Baksa Imre<
TARTALOM

Ngy plyz - hrom frfi s egy n - felvteli beszlgetsre rkezik egy multinacionlis vllalathoz, ahol kereskedelmi igazgatt keresnek. A korbbi szrkn mr tjutottak - ez lesz az utols megmrettets. A jelentkezknek azonban a hagyomnyos interj helyett meglehetsen szokatlan feladatokat kell megoldaniuk, melyek egyre bizarrabb s feszltebb helyzeteket teremtenek... Vajon mi mindenrl hajlandak lemondani, hogy megszerezzk az llst? Milyen erfesztseket tesznek, meddig kpesek elmenni ebben a harcban? Vannak-e tabuk, morlis hatrok? S vajon mindenki az-e, akinek mutatja magt?

"Gratullok annak a szupermarket-lnc szemlyzeti osztlyn dolgoz alkalmazottnak, aki az iratmegsemmist helyett egy madridi kukba dobta szexista felhangokat nem nlklz feljegyzseit a pnztrosi llsra jelentkez nkrl. Mert ha nem ezt teszi, Jordi Galcern nem rja meg A Grnholm-mdszer cm szndarabjt."
Manna Kulturális Egyesület - 1155 Budapest, Bulcsú utca 44. - +36 70 4252 868. - info@mannaegyesulet.hu
adószám: 18196944-2-42 - bankszámlaszám: 10409015-50504849-48481006