A darab a prkapcsolatokrl, a klasszikus frfi - ni szerepekrl, vagyis a csajokrl s a pasikrl szl: szabadszjan, szkimondan s szrakoztatan. Az els randi eltt, utn s kzben is ajnlott program ez a sznhzi est!

Stlusa, a ma igen npszer stand-up-comedy, egyszemlyes show-msor rengeteg humorral.

Eladja: Klloy Molnr Pter

Rendezte: Sznt Erika

Az elads fnyt dert arra, hogy mirt utljk a pasik, ha vesztesknt lltjk be ket a klvilg fel, mi okbl rohan olykor a teremts koronja boltrl boltra j cuccokat felhajtani, vagy mirt szortkozik kt frfi beszlgetse a focimeccsek eredmnyre s r vget primitv szlamokkal? Ugyanakkor a nk lelkivilgba is roppant szrakoztat kirndulsra invitl a szerz.

Az sember a Broadway legtbbet jtszott egyszemlyes darabja - a Caveman fhsnek sorsban sok frfi magra ismerhet - s j esllyel kezdhet j letet, s a nk is jobban megrthetik prjukat s sajt magukat is... A magyar vltozat mvsze Klloy Molnr Pter, szban, mimikban s a teremtett lgkrben lethen lltja elnk az sszetrt frj s a krltte lk alakjt, ritka sznszi bravrral megformlva valamennyi karaktert.