Manna Kulturális Egyesület  

A "Cirkusz dn kldemnye" cm elads egy hromszerepls, kb. 40-50 perces bohcjtk, amiben zene, akrobatikus s cirkuszi elemek ksretben ismerhetjk meg egy cirkuszos csald trtnett.

Az elads utn foglalkozst tartanak a gyerekeknek, amelyben jtkos fizikai feladatok s csoportos jtkok szerepelnek.


CIRKUSZ DN KLDEMNYE

Eladjk:
Feuer Yvette
Manyasz Erika
Szegedi Tams
www.bohocokalathataron.hu

TARTALOM

A "Cirkusz dn kldemnye" egy hromszerepls, kb. 40-50 perces bohcjtk, amiben zene, akrobatikus s cirkuszi elemek ksretben ismerhetjk meg egy cirkuszos csald trtnett. A mama s lnya, Piperke, pp ton vannak, amikor sszetallkoznak dnnel, aki szemet vet a lnyra. Persze ez a mamnak nem igen tetszik. Itt kezddnek a csalafinta trkkk s mutatvnyok, aminek a vgn a fiatalok mgis egy pr lesznek.
Az elads utn foglalkozst tartanak a gyerekeknek, amelyben jtkos fizikai feladatok s csoportos jtkok szerepelnek.

A Bohcok a Lthatron Csoport egy sznszekbl s bohcokbl ll trsulat, amelynek clja, hogy nevetst s vidmsgot vigyen Magyarorszg szegnyebb vidkeire, elssorban az ott l gyermekek szmra. A magyar kezdemnyezs alapja az 1993-ban alakult "Clowns without Borders" mozgalom, amelynek alaptja egy spanyol hivatsos bohc volt, aki a horvt meneklttborokban lpett fel. A gyerekeknek sznt rvid bohcmsorok s az azt kvet foglalkozsok clja mindig a feszltsg s a szorongs oldsa, a kzssgpts, s termszetesen a szrakoztats a legszegnyebb krnyezetben.
Manna Kulturális Egyesület - 1155 Budapest, Bulcsú utca 44. - +36 70 4252 868. - info@mannaegyesulet.hu
adószám: 18196944-2-42 - bankszámlaszám: 10409015-50504849-48481006