Manna Kulturális Egyesület  

Pete s Steve kisklli zenszek. Egy temetsn tallkozunk velk, ahol a helyi zenetanr tantvnyaival bcsdallal ksznnek el mesterktl. A kzs zenlst Pete felesge felveszi s felteszi a Youtube-ra. Innen egyenes t vezet a vilghr fel. Megalakul a Hungarian Blues Brothers s meghdtja a kznsget. Mindenkinek jut 15 perc hrnv. De mi lesz utna? Vilghr slgerekkel s sok humorral vrja a nzket Klloy Molnr Pter, Hajd Steve, valamint Hrutka Rbert s zenekara. A Blues Brothers magyarul, Magyarorszgon egy msik trtnet, ami sok mindenkinek ismers leszzens tallmny

rta:
Klloy Molnr Pter
Hajd Steve
Tompagbor Kornl
Hrutka Rbert

Eladjk:
Steve: Hajd Steve
Pete: Klloy Molnr Pter
Petern: Tnczos Adrienn
Sztrvendg, road: Hertelendy Attila

A zenekar, a Lacik:
Robi: Hrutka Rbert nek, gitr
Attila: Fehrvri Attila basszusgitr, vokl
Zoli: Csry Zoltn billenty, vokl
Felicin: Kalmus Felicin elektromos csell
dm: Mark dm dob

Jelmez: Szke Julianna
Jtktr: Tompagbor Kornl
Producer: Gspr Anna

Rendez: Tompagbor Kornl
TARTALOM

Klloy Molnr Pter, az tletgazda, mindig rajongott a filmrt, gyjttte az albumokat s a Blues Brothers relikvikat. Az elads szletsrl gy mesl:
"Rgta tudom, hogy a Blues Brothers-t sznhzban is szeretnm megcsinlni. Most jtt el a pillanat s most jttek ssze krlttem azok az emberek, akikkel ezt meg tudom valstatani. Hrutka Rberttel tbb ve dolgozunk egytt, lassan a harmadik kzs lemeznket adjuk ki. Annyira egymsra vagyunk mr hangoldva, hogy egy egsz ests zens eladsban nem is lehetne ms a zenekar vezetje, mint .
Hajd Steve gyerekkori j bartom. Egytt jrtunk a debreceni Ady gimnziumba. Furcsa, hogy azta csak egyetlen alkalommal hozott minket ssze a sors a sznpadon, szintn Debrecenben, a ktezres vek elejn egy Csehov eladsban. Viszont dikknt mg kzs zenekarunk is volt: a Hajdu. Mindketten gitron jtszottunk. Steve mr akkor is nagyon j szmokat rt. Blues ntkat is! rlk, hogy ennyi v utn jra egytt zenlhetnk.
Tompagbor Kornl a zalaegerszegi Kvrtlyhz Szabadtri Sznhz igazgatja pedig mr vek ta hv jtszani Egerszegre. Hrutka Robival is tbbszr lptnk fel nla klnbz fesztivlokon. Mikor felmerlt a Blues Brothers tlete, rgtn vllalta a rendezst s azt is, hogy helyet ad a produkcinak."

gy szletett meg az igazi Hungarian Blues Testvrek trtnete Klloy, Hajd, Tompagbor s Hrutka tollbl.

Hamistatlanul magyar. Aki nem hiszi, jrjon utna!

Bemutat: 2012. jlius 21. Kvrtlyhz / Zalaegerszeg
tovbbi eladsok: jlius 22, augusztus 10, 11, 12.

"The Blues Brothers™  is a registered trademark of Daniel Aykroyd and Judith Belushi Pisano"
Manna Kulturális Egyesület - 1155 Budapest, Bulcsú utca 44. - +36 70 4252 868. - info@mannaegyesulet.hu
adószám: 18196944-2-42 - bankszámlaszám: 10409015-50504849-48481006